Om os

Om Goul Udlejning

Specialister i midlertidige el løsninger

I Goul Udlejning har vi siden 2006 udlejet generatorer og specialiseret os i midlertidige el løsninger. Det betyder, at vi er eksperter på området, og altid står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for at leje generatorer og tilbehør, hjælp til opsætning af el løsninger på byggepladsen eller festivalen og mere.

Vi har hovedkontor i Oddense nær Skive i midtjylland, men vi opererer i hele Danmark, fra det nordligste Skagen til det yderste Amager. Vi samarbejder med de bedste i branchen for at garantere vores kunder, at de får den bedste service, vi kan give dem.

De bedste løsninger leveret med super service

Vi bestræber os altid på at levere de bedste løsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om store eller små projekter. Derfor arbejder vi ikke med faste pakker, men vælger derimod at tilpasse vores tilbud til hver enkelt kundes behov. På den måde opnår vi de bedste resultater – og vores kunder opnår den bedste pris.

Og hos os er god service ikke noget, man tilkøber sig – det er inkluderet i prisen. Vores eksperter står altid klar til at hjælpe med levering og installering af vores generatorer, og vi sørger altid for at det bliver gjort så hurtigt som muligt.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.