Generator til events – Mobil generator

Mobil generator til alle events

Har I brug for en strømgenerator til jeres næste byfest, foreningsfest eller anden større komsammen? Goul Udlejning tilbyder mobil generator til enhver begivenhed. Vi udlejer generatorer til både små og store arrangementer i hele Danmark. Vi kan indstille dem alt efter hvilke krav I måtte have. 
Maskiner med lavt støjniveau, fra 20 KvA – 200 KvA leveres på maskintrailer så de er lette at flytte rundt.

Vi sørger for levering, opsætning og afhentning af vores strømgenerator efter endt brug. Skal I f.eks. have strøm til fadølsanlægget, ismaskinen og en scene ved byfesten eller en lokal festival, så leverer vi en fleksibel og driftssikker løsning til jer.

Strømgenerator til lokal festival og byfest

Lej en mobil generator fra Goul Udlejning til jeres næste byfest eller lokale festival. Har i brug for strøm til fadølsanlæg, scene, hoppeborg og pølsevogn? – Vi leverer sikrer løsninger der er tilpasset efter jeres behov. Goul Udlejning vejleder jer til hvilken generator I skal bruge, og leverer og installerer maskinen for jer så den er klar til brug.

Når I lejer en strømgenerator hos os, leverer vi ligeledes alt udstyr til midlertidig el installation. Dette inkluderer el-tavler og kabler, samt hjælp og ekspertise til selve opsætningen. Vores mobil generator kan lejes i hele Danmark, og vi leverer og installerer så hurtigt som muligt – også med kort varsel.

Vi leverer mobil generator til:

  • Byfester
  • Store Foreningsfester
  • Lokale festivaler
  • Koncertarrangementer
  • …og meget mere!

Vi udlejer strømgeneratorer til både små og store arrangementer i hele Danmark og kan indstille dem alt efter hvilke krav I måtte have. Vi sørger for levering, opsætning og afhentning af vores mobil generator efter endt brug.

Skal I f.eks. have strøm til fadølsanlægget, ismaskinen og en scene ved byfesten eller det lokale festival, så leverer vi en fleksibel og driftssikker løsning til jer.

Slip for alt besværet med en mobil generator

Goul Udlejning har i årevis stået for levering af mobil generator og strømgenerator til en bred vifte af events og erhverv, og vi har mulighed for at levere professionelle mobile generatorer til alle formål. Overvejer I leje af generator til jeres næste begivenhed, er I velkomne til at kontakte os for mere information og rådgivning til, hvordan pålidelig strømforsyning kan bidrage til jeres begivenhed.

Som jeres erfarne generator ekspert står vi klar til at hjælpe med alt det tekniske – fra installation til nedtagning og afhentning efter eventet – så I kan fokusere helt på at nyde jeres event uden at bekymre jer om strøm.

Støjsvag strømgenerator til jeres arrangement

Med vores mobile generatorer er I sikker på et lavt støjniveau og de egner sig derfor perfekt til at have stående bagved et telt, en scene, en pølsevogn eller lignende. Når vi leverer strømgeneratorer til jeres arrangement sørger vi for al transport og opsætning. På denne måde kan I nemt tilslutte jeres maskiner og fokusere på vigtigere ting. Alle vores strømgeneratorer er driftssikre maskiner af høj kvalitet, så I ikke skal bekymre jer om nedbrud.

Kontakt os for leje af mobil generator 

Goul Udlejning lægger altid vægt på god vejledning og professionel service ved udlejning af mobile generatorer. Kontakt os gerne med spørgsmål og få et uforpligtende tilbud på leje af strømgenerator. Vi tilbyder også nødstrømsgenerator.

Ring i dag på (+45) 40 30 60 52 eller udfyld kontaktformularen til højre, så finder vi den perfekte løsning til jeres arrangement.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.