Mobil Strømgenerator til events

Lej Mobil Generator til jeres event

Har I brug for strøm til jeres næste byfest, foreningsfest eller anden større komsammen? Så lej en mobil generator fra Goul udlejning. Vi udlejer generatorer til både små og store arrangementer i hele Danmark og kan indstille dem alt efter hvilke krav I måtte have. Vi sørger for levering, opsætning og afhentning efter endt brug. Skal I f.eks. have strøm til fadølsanlægget, ismaskinen og en scene ved byfesten eller en lokal festival, så leverer vi en fleksibel og driftssikker løsning til jer.

Lej generator til lokal festival og byfest

Står du overfor en byfest eller lokal festival, hvor der både skal leveres strøm til fadølsanlæg, scene, hoppeborg og pølsevogn? Så lej en mobil generator fra Goul Udlejning. Vi leverer sikrer løsninger der er tilpasset efter dine behov. Goul udlejning vejleder dig til hvilken generator du skal bruge, og leverer og installerer maskinen for dig så den er klar til brug. Når du lejer en generator hos os leverer vi ligeledes alt udstyr til midlertidig el installation, såsom el-tavler og kabler, samt hjælp og ekspertise til selve opsætningen. Vores generatorer kan lejes i hele Danmark, og vi leverer og installerer så hurtigt som muligt og med kort varsel.

 


Vi leverer bl.a. mobile generatorer til:

  • Byfester
  • Store Foreningsfester
  • lokale festivaler/koncertarrangementer
  • og meget mere…

I Goul Udlejning har vi mulighed for at levere professionelle generatorer i mange størrelser, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring på +45 40 30 60 52

Støjsvag strømgenerator til diverse arrangementer

Med vores mobile generatorer er du sikker på et lavt støjniveau og de egner sig derfor perfekt til at have stående bagved et telt, en scene, en pølsevogn eller lignende. Når vi leverer generatorer til jeres arrangement sørger vi for al transport og opsætning, så du nemt kan tilslutte dine maskiner og fokuserer på vigtigere ting. Alle vores strømgeneratorer er driftssikre maskiner af høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om nedbrud. 

Goul udlejning lægger altid vægt på god vejledning og professionel service ved udlejning af mobile generatorer. Kontakt os gerne ved spørgsmål og få et uforpligtende tilbud på leje af strømgenerator.

Ring på +45 40 30 60 52